TSO'da e-imza dönemi

TSO

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin Mersis ve E-Devlet uygulamalarında kullanılan Elektronik imza ihtiyaçları için TNB E-imza A.Ş ile anlaştı.

KATMA DEĞERLİ SERVİSLER

TSO Başkanı Ekrem Gök ve TNB E-imza A.Ş Genel Müdürü Cenk Özcan tarafından imzalanan protokol ile elektronik imzaya geçildi. Konuya ilişkin olarak açıklama yapan Başkan Gök üyelerinin hem noter işlemleri ile uğraşarak vakit kaybetmeyeceğini hem de maddi yönden de indirimli bir tarifeden faydalanacağını söyledi. Şirket yetkilisi Cenk Özcan ise yaptığı açıklamada şirketlerinin köklü bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Özcan “TNB E-imza A.Ş, Türkiye Noterler Birliği Vakfı tarafından kurulmuş ve Elektronik imza hizmeti vermektedir. Aynı zamanda E-imza ya bağlı olarak katma değerli servislerde sunmaktadır” dedi.

PATENT VE BELGE İŞLEMLERİ

Özcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Noterler Birliği vakfı şirketin tek hissedarıdır.  KTSO üyeleri E-imza kullanarak MERSİS Projesi ile yeni şirket kurulumu, bilgi güncelleme, şirket birleştirme, unvan değişikliği, iflas başvuruları, genel kurul bildirimlerinin yapılması, onaylanması, arşivlenmesi, çeşitli lisans başvuruları, mali destek ve teşvik başvuruları, çalışan SGK kayıtları vergi beyan ve ödemeleri online ortamda yapılabilecektir. Ayrıca, şirketlerin yaşam süreçleri içinde faaliyetlerini sürdürebilmeleri amacıyla çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından aldıkları veya almaları muhtemel tescil, izin, patent ve belge işlemleri de kapsama dahil edilecektir.”



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu